mandag 8. februar 2010

KLUBBMØTE # 3

Vert: Sara

Gjest: Espen Vaular, ein god kamerat av Sara. Han er doktorgradstipendiat og driver nobel bopel.

Før suppen kom på bordet tok vi oss eit slag med terningspillet Titusen. Det blei ein spennande runde som Cato til slutt vant.  Samtidig spiste vi litt nanbrød, italiensk pølse og spekeskinke fra Frøya som forrett. Godt for ein gjeng med sultne mager. Supergod rød saft drakk med òg! 


MAROKKANSK LAMMESUPPE MED COUSCOUS.

Olivenolje                   
Kanel
Løk                              
Hermetiske tomater
Hvitløk                       
Tørkede aprikoser
Lammekjøtt               
Couscous
Kajennepepper          
Vann
Paprika                       
Svart pepper
Spisskummen            
Hakket frisk mynte
Koriander 
Kjøttbuljong



Cato: Godt!! Ganske kraftig sjølv om den var tynn i konsistensen. Mange eksotiske krydder her som satte særegen smak. Aprikosen var  eit spenstig innslag. Lammekjøttet var ikkje for seigt, bra. Det vart litt mykje med eit fjell av couscous i suppeskåla, men med mindre mengde hadde det funket bedre. Likte suppa godt!

Terningkast 4 +

Sara: Suppa var kjempegod! Problemet er våre ganer som ikkje er vant til "søte" middager.
Med en gang tenker eg "akk, hadde vært digg om den var litt fyldigere, hottere etc. Etter så mye slit og lang koketid skulle jeg ønske den gikk til topps, men jeg gir den en 4.
PS. Litt jernsmak- var det gryten?

Terningkast 4

Espen: Rar opplevelse dette; var skeptisk til kanel´n, men den dominerte akkurat passe. Det var jo også veldig mange andre utradisjonelle suppesmaker som gjorde opplevelsen av en munnfull " marokkansk" til et uryddig sirkus. Saften til var magisk.

Terningkast 3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar